Att arbeta på Marinfloc innebär evig förändring och innovation. Vi som jobbar här tror på varandras kompetens och stöttar varandra i företagets uppdrag.

Björn Aadnöy

Projektledare

Jag har arbetat på Marinfloc i 10 år och har en bakgrund inom automation och processteknik samt 25 års erfarenhet av marin elektronik. Marinfloc är ett lagom stort företag med unik teknisk kunskap som vill göra skillnad för världens marina miljöer. Det mest stimulerande med jobbet är att få vara delaktig i ständig utveckling av ny teknik för att ge oss ett renare hav. 

En vanlig dag består av eget arbete med Marinflocs Cloud Service eller i vårt testlabb kring elskåp på väg ut till kund, samt samarbete med kollegor, kunder och konsulter i spännande utvecklingsprojekt.  Jag trivs bra med den stora frihet och egna ansvar jag känner från företagets ledning. After Sales-teamet har en stor bredd i kunskap och åldrar vilket gör det till en dynamisk arbetsmiljö. 

Marie Högberg

Service Coordinator

Jag sökte mig till Marinfloc för att jag gillade beskrivning av tjänsten som innehåller många olika moment, så ingen dag är den andra lik. Vi har en god stämning och arbetar tätt i hela kedjan, vilket gör att man trivs med att gå till jobbet. Det finns ett fint engagemang som genomsyrar hela företaget, där man värnar om varandra, stöttar från ledningen och mellan medarbetare. 

Marinfloc är ett kreativt företag, som växer och tar plats ute i välden för ett renare hav. Det är en spännande resa att vara med på, där alla medarbetare bidrar. Det är mycket spännande på gång med digitalisering av företaget samt utökning av serviceavdelningen med fler medarbetare som reser ut i världen på servicejobb. 

Per Bolinder

Sales Director

Att få jobba med det man brinner för, havet och miljön, samtidigt som man jobbar med inspirerande människor, var det som fick mig att välja att börja jobba på Marinfloc. Här gör man skillnad och får vara med och skapa ett rent hav med våra produkter till kunderna. Dessutom har vi en helt fantastisk sammanhållning och gemenskap som man inte hittar någon annanstans. 

Marinfloc är ett nytänkande bolag där varje individ får komma till tals och lyssnas på. Man tar sig tid för varandra och bygger framtiden tillsammans. Vår vision är att kunna utveckla vår service och tjänster för våra kunder, samt att vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga och intresserade medarbetare. Att kunna skapa en bättre kunskap, förståelse och ett ökat intresse på ett sätt som är lättöverskådligt och nära till hands med digitala lösningar. 

Yassin Lehnin

Tekniker

Jag har en mekatronisk bakgrund som jag på senare år har valt att fylla på med automations- och underhållsteknik. Jag har alltid haft en fascination för fartyg och tänkte läsa till sjöman, men precis under min ansökan så hittade jag tjänsten som servicetekniker hos Marinfloc. Nu sitter jag här nästan 10 år senare med samma leende som jag hade när jag blev erbjuden tjänsten. Enligt mig så har tjänsten som servicetekniker den perfekta balansen, man arbetar mycket själv men man känner alltid att företaget finns bakom dig när det behövs. 

Det mest stimulerande med jobbet måste jag säga är kontakten och alla människor man får träffa i alla världens hörn. Fördelarna med at arbeta på Marinfloc är många. Du arbetar under eget ansvar men med ett starkt team bakom dig. Företaget har så stor kompetens att du alltid kommer få den hjälp du söker, och detta utan att du känner dig ”påträngande”.  Marinfloc är som en minifamilj där alla förstår alla och där alla hjälper alla. 

Lediga tjänster

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. utöver våra utannonserade tjänster.
  • Junior Servicetekniker
    Vi söker nu efter en junior servicetekniker som skall vara vår representant ombord på våra fartyg under uppstart, idriftsättning och servicearbeten av Marinflocs utrustningar och system. Arbetet är i hög grad praktiskt och självständigt. Rollen innebär att du reser ofta och är ute hos våra kunder som finns världen över. Du supporterar våra kunder och skriver rapporter.

    Läs mer på https://www.intenso.se/sv/annons/26770916-junior-servicetekniker-marinfloc-goteborg-stockholmskane
Marinfloc AB
Industrivägen 10
472 95 Varekil
Sweden